A nyári kánikulában kínált italok (jeges tea, limonádé, gyümölcslé, bólé) hűsítéséhez általában jégkockákat alkalmazunk. Az alábbi megoldás arra mutat példát, hogyan tehetjük magát a jeget különlegessé. Ha a muffinsütő tepsijének rekeszeibe szeletelt citromot, narancsot, egyéb apró gyümölcsöket, mentalevelet teszünk, majd felöntve vízzel lefagyasztjuk, a gyümölcsös jégtömbök dekoratívan mutatnak a kancsóban, vagy pohárban, és finoman üdévé is teszik az italt.
Ötletekkel: olcsóbban élhetünk! Kreatívan: szebb környezetben! Újrahasznosítva: ükunokáinknak is lesz hol élniük!
2014. június 27., péntek
Muffinsütős jégkészítés
Címkék:
citrom,
gyümölcs,
házi praktikák,
ital,
jég,
konyha,
konyhatrükk,
muffinsütő,
tálalás
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése