Hidegtál készítés előtt körülbelül egy órával érdemes egy fej vöröshagymát - az alábbi lépésről-lépésre vezető képek alapján - bevagdalni egy tál (teljesen elfedő) vízben áztatni. Az eredmény ilyen dekoratív, virág, vagy krizantém alakzat lesz, ami remekül mutat majd a hidegtálon, ráadásul nem mellesleg finom és egészséges is. Természetes ételszínezéket - mint például a lereszelt cékla, vagy sárgarépa kinyomott levét stb. - az áztató vízbe téve a 'vöröshagymavirág' színét is befolyásolhatod.
Ötletekkel: olcsóbban élhetünk! Kreatívan: szebb környezetben! Újrahasznosítva: ükunokáinknak is lesz hol élniük!
2015. január 25., vasárnap
Hagymavirág
Címkék:
ételvirág,
főzés,
hagyma,
házi praktikák,
hidegtál,
konyha,
konyhaművészet,
tálalás,
zöldség
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése