A karácsonyi vendégváró asztal 'dísze' lehet, ha a sréen felszeletelt kígyóuborkából 'karácsonyfát' készítünk az alábbiakban lépésről-lépésre bemutatott képek alapján. Egy nagyobb, félbevágott alma, hurkapálcika szükséges még hozzá. Díszítésül tubusból kinyomott piros aranyat, mustárt, majonézt alkalmazhatunk, a csúcsdísz pedig egy kisebb paprika lehet.
Ötletekkel: olcsóbban élhetünk! Kreatívan: szebb környezetben! Újrahasznosítva: ükunokáinknak is lesz hol élniük!
2023. december 12., kedd
Uborkából karácsonyfa
Címkék:
hidegtál,
karácsony,
karácsonyfa,
konyha,
konyhaművészet,
konyhatrükk,
tálalás,
uborka
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése