Reményeim szerint sokan kerüljük a tartósított, ki tudja miből készült élelmiszereket, ételízesítőket. Készítsünk pörköltszaftot a szokásos zöldségek, fűszerek és néhány dekagramm nagyon apróra vágott hús felhasználásával és fagyasszuk le a jégkocka tartóban. Így mindig rendelkezésünkre áll egészséges, finom és nem utolsó sorban a készen kaphatóknál lényegesen olcsóbb ételízesítő.
Ötletekkel: olcsóbban élhetünk! Kreatívan: szebb környezetben! Újrahasznosítva: ükunokáinknak is lesz hol élniük!
2014. szeptember 18., csütörtök
Jeges pörköltszaft
Címkék:
főzés,
házi praktikák,
jég,
konyha,
konyhatrükk,
tálalás,
természetes,
zöldség
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése