Egyszerű vizes piskótából is elkészítheted az alább képek alapján ezt a látványos süteményt. Három rész piskótát kell készítened, aminek az egyharmadába kakaóport szitálsz bőségesen, hogy ilyen barna legyen. A maradék kétharmadból az egyik részt nagy tepsiben, vékonyra, feltekerhetőre sütöd. A másik két, vastagabb piskótát hosszú csíkokra vágod, majd a baracklekvárral megkent vékony piskóta közepére rakosgatod a második kép alapján úgy, hogy a piskótacsíkok közé is mindenhová kerüljön a lekvárból. Ezt követően már csak rá kell hajtanod a vékony piskótát a negyedik kép alapján. Hűtőbe téve néhány óra alatt megdermedve összeáll. Szeletelésnél ügyelj arra, hogy a külső illesztés alulra kerüljön. Ha a vékony piskótapalás tésztájába is kakaót szitálsz, akkor a külső héj barna lesz, ahogy a hatodik képen is láthatod.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése