Ha ebéd után desszertként tálaljuk a gyümölcsöt, akkor lehetőleg többféléből állítsuk össze a kínálatot. Természetesen mindig megmosva, a narancsot, banánt megpucolva, és darabolva, a szőlőfürtöket pedig néhány összefüggő szemre vágva tegyük. Amennyiben nem egy nagyobb gyümölcstálat állítunk össze, amiből mindenki kedvére válogathat, hanem egyénileg tányérokra rakjuk, akkor - főleg, ha gyerekek is ülnek az asztalnál - figurákban is gondolkodhatunk, esetleg hurkapálcára szúrva gyümölcsnyársakat képezhetünk.
Ötletekkel: olcsóbban élhetünk! Kreatívan: szebb környezetben! Újrahasznosítva: ükunokáinknak is lesz hol élniük!
2014. május 8., csütörtök
Gyümölcs desszertként tálalása
Címkék:
alma,
banán,
eper,
gyümölcs,
házi praktikák,
kivi,
konyha,
körte,
narancs,
szőlő,
tálalás,
vendégvárás
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése