Torta díszítésénél tudod hasznosítani az alábbi képeken látottakat.
Az oldalsó képen látható csokoládé pillangót egy nyitott könyv közepére illesztett, ketté hajtott (és a hátoldalán előzőleg megrajzolt) sütőpapírra tortadíszítőből kinyomva tudod elkészíteni, ami az alsó képen látható csokilevelekre 'szállva' nagyon szép látványt nyújt majd a tortán.
Az alsó képről kiderül a csokilevelek készítési trükkje is. Ét-, tej- és
fehér csokoládét megolvasztva,
egy előzőleg alaposan lemosott, majd megszárított zöld levél fonákjára kensz nem túl vastagon, de azért nem is nagyon vékonyan.
fehér csokoládét megolvasztva,
egy előzőleg alaposan lemosott, majd megszárított zöld levél fonákjára kensz nem túl vastagon, de azért nem is nagyon vékonyan.
Hűtőszekrénybe teszed és megvárod, hogy megkeményedjen a csokoládé, majd óvatosan leválasztod a valódi levelekről.
A kreatívságodon múlik, hogyan csoportosítod a tortára.
Amennyiben az ünnepélyességi hatást még jobban szeretnéd fokozni, valódi virágot is szúrhatsz a csokilevelek közé.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése