Egyszerre készíthetjük el a sültet és a köretet a képen látható módszerrel. Ráadásul a burgonyát a csirke sülése közben rácsöpögő lé még ízletesebbé teszi. Mielőtt a tepsibe tesszük, a burgonyát forgassuk meg ízlés szerint fűszerezett (só, őrölt feketebors, őrölt kakukkfű) olajban, s a csirke bőrét is kenjük be szintén ízlés szerinti páccal.
Üdv. Szeretném megkérdezni: légkeveréssel vagy normál, alsó-felső sütésmódon sül a csirke. A választ, előre is köszönöm. cortenbacsi
VálaszTörlésA csapos' közbeszól :-) jobb a hő elosztás szerintem a légkeverésnél. Azért is, mert a krumpli kissé leveszi' az alsó hőt. Üdv. Attila
VálaszTörlésnem szakad le sütés közben?
VálaszTörlésNem szárad ki a csirke , mire megpuhul?.....nem ég el a krumpli, mire megsül a csirke?
VálaszTörlés