2023. október 2., hétfő

Grillcsirke sütése

Egyszerre készíthetjük el a sültet és a köretet a képen látható módszerrel. Ráadásul a burgonyát a csirke sülése közben rácsöpögő lé még ízletesebbé teszi. Mielőtt a tepsibe tesszük, a burgonyát forgassuk meg ízlés szerint fűszerezett (só, őrölt feketebors, őrölt kakukkfű) olajban, s a csirke bőrét is kenjük be szintén ízlés szerinti páccal.

4 megjegyzés:

  1. Üdv. Szeretném megkérdezni: légkeveréssel vagy normál, alsó-felső sütésmódon sül a csirke. A választ, előre is köszönöm. cortenbacsi

    VálaszTörlés
  2. A csapos' közbeszól :-) jobb a hő elosztás szerintem a légkeverésnél. Azért is, mert a krumpli kissé leveszi' az alsó hőt. Üdv. Attila

    VálaszTörlés
  3. nem szakad le sütés közben?

    VálaszTörlés
  4. Nem szárad ki a csirke , mire megpuhul?.....nem ég el a krumpli, mire megsül a csirke?

    VálaszTörlés