2020. április 16., csütörtök

Fájdaloműzés ruhacsipesszel

Amikor fájdalmat érzünk hajlamosak vagyunk egyből valamilyen fájdalomcsillapító pirulához nyúlni, pedig az akupresszúra elvén alapuló természetes módszerrel is megszüntethetjük, ahogyan azt Dr. Helen Chin Liu reflexológus ajánlja. A trükk nagyon egyszerű. A fülcimpa különböző pontjaira egy ruhacsipeszt kell helyeznünk. A testünkben különböző reflex pontok léteznek amelyek kapcsolatban vannak az idegrendszerrel és ha erre a 6 pontra nyomást gyakorolunk, akkor a fájdalom eltűnik a testünkből. Természetesen nagyobb, vagy kitartó fájdalom esetén orvoshoz kell fordulni.

2 megjegyzés:

  1. Kedves Mentőötlet Blog!

    Juhász Szabó Csilla vagyok, a Dognet affiliate hálózattól. Blogodat látva úgy gondoltuk, érdekes lehet számodra hálózatunk, ezért kereslek most.

    Jutalékos rendszerrel működő helyi affiliate hálózat vagyunk, a magyar piacon kívül jelen vagyunk a szlovák, cseh, lengyel, román piacon is, valamint legújabban a szlovén és horvát piacokon is. A csatlakozás ingyenes, és a rendszerünk is nagyon egyszerűen működik. Passzív jövedelemforrásként jól kiegészítheti a bevételedet.

    Ha felkeltettük az érdeklődésedet, honlapunkon megtalálsz minden információt rólunk, ezen keresztül tudsz regisztrálni is: https://www.edognet.hu/reklamot-akarok-elhelyezni/

    Kampányaink itt érhetők el: https://www.edognet.hu/kampanyok/

    És egy konkrét kampányt is ajánlanék rögtön a figyelmedbe: https://www.edognet.hu/kampanyok/astoreo-hu/

    Bízunk a jövőbeni együttműködésben, és ha bármilyen kérdés merülne fel, keress bizalommal.

    Üdv,

    Csilla

    Csilla Juhász Szabó
    Juhász Szabó Csilla
    Affiliate Manager for Hungary
    Email: juhasz@edognet.hu
    Web: edognet.hu

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a megkeresést Csilla, de nem szeretnék több reklámot elhelyezni a blogon.

      Törlés