Az ünnepi asztal dísze lehet az alábbi képek bármelyike alapján elkészíthető 'ehető karácsonyfa'.
A megvalósítás menete az első képet illetően: Egy nagy, levágott aljú, közepén kilyukasztott almába megmosott, lehámozott répa kerül, s az ebbe szurkált fogvájókra tűzdeljük a különféle gyümölcsöket.
A közbenső képeken látható 'karácsonyfáknak' is alma a tartótalpa, de kilyukasztás helyett hurkapálcát kell a közepébe szúrni. Erre kerülnek felfűzésre kör-körösen a különféle finomságok.
Az utolsó képen pedig növekvő méretű, csillag formájú, a habcsók alapanyagához hasonló tojáshabbal egymáshoz ragasztott linzersüteményekből készült 'karácsonyfa' látható (aminek a stabilitása biztosítható egy középen beszúrt hurkapálcával is).
A megvalósítás menete az első képet illetően: Egy nagy, levágott aljú, közepén kilyukasztott almába megmosott, lehámozott répa kerül, s az ebbe szurkált fogvájókra tűzdeljük a különféle gyümölcsöket.
A közbenső képeken látható 'karácsonyfáknak' is alma a tartótalpa, de kilyukasztás helyett hurkapálcát kell a közepébe szúrni. Erre kerülnek felfűzésre kör-körösen a különféle finomságok.
Az utolsó képen pedig növekvő méretű, csillag formájú, a habcsók alapanyagához hasonló tojáshabbal egymáshoz ragasztott linzersüteményekből készült 'karácsonyfa' látható (aminek a stabilitása biztosítható egy középen beszúrt hurkapálcával is).
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése