Nyári délutánokat, estéket szívesen töltünk családtagjainkkal, barátainkkal a kertben, ahol ilyenkor többnyire egy kis sütögetés is előfordul. Íme egy szuper grillezési ötlet, aminek előnye, hogy gyorsan, előre elkészíthetők és felhasználásukig hűtőben tárolhatók az alufóliába tekert gombócok. Parázsra dobásuk után mindössze annyi a teendő, hogy 5-10 percenként meg kell őket forgatni. Hasonlóképpen alufóliába csavart, parázson sütött burgonyával ízletes vacsora lesz. A receptben nincs semmi különleges, ízlés szerint fűszerezett fasírtalapot kell készíteni, amit félbevágott és rétegeire szedett hagymapalástokba töltve baconszalonnával burkolunk, majd több réteg alufóliába csomagolunk. (Javaslat: a hagymapalástot másik irányból is ráborítva, két rétegben vigyük fel, a hagymák belsejét pedig felaprítva, megdinsztelve a darált húshoz keverjük.)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése