Az alábbi fotóval arra szeretnék rámutatni, hogy ötletességgel a legegyszerűbb és legolcsóbb étket is dekoratívvá, ünnepivé varázsolhatjuk. Tulajdonképpen bármilyen mártogatóst, vagy apróra reszelt salátát kínálhatunk az alábbi módszerrel. A burgonyaszirmot helyettesíthetjük vékony karikára szeletelt sült krumplival is.
Ötletekkel: olcsóbban élhetünk! Kreatívan: szebb környezetben! Újrahasznosítva: ükunokáinknak is lesz hol élniük!
2015. április 12., vasárnap
Napraforgó vendégváró
Címkék:
ételvirág,
főzés,
házi praktikák,
hidegtál,
konyha,
krumpli,
mártogatós,
napraforgó,
olajbogyó,
saláta,
tálalás,
vendégvárás
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése