2022. május 24., kedd

Melyik nő az anyuka?

Az alábbi pszichológiai teszt érdekes jellemvonásainkra mutathat rá. A feladat: a képre tekintve kiválasztani, hogy a kisgyerek édesanyja melyik nő lehet. (A megoldások leirata a fotó után található.) 

forrás

Aki a jobb oldali nőt választotta a gyerek anyjának, az valószínűleg rendkívül eredeti, egyedi ember, aki még kedves is, és a kreativitása, a képzelőereje nem ismer határokat. Képes meghallgatni másokat és megoldást találni a problémáikra. A barátai azért szeretik, mert bölcs, aki bátorítja őket, ha nehézséggel találják szembe magukat. Ugyanakkor érzelmes, kitartó ember, aki felnőtt módjára is tud viselkedni.

Aki a bal oldali nőt választotta, annak a megérzései nem csalnak. Erős ember, aki mindig a jó megoldásban érdekelt, és aki minden nehézséget képes legyőzni. Pozitív életszemlélettel rendelkezik, nem fél a kockázatvállalástól és a változástól. Mielőtt döntést hozna, mindig elemzést készít. Szeret kezdeményezni, programokat szervezni. Tudja miben jó, és miben rossz. A barátai kedvelik, sok ember bizalmát élvezheti.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése