Kellő vékonyságúra (fontos, hogy vékony legyen) sütött palacsintából percek alatt varázsolhatunk finoman ropogós kosárkát, ha egy pohárra helyezve 30 másodpercre (esetleg többre, ki kell tapasztalni) mikrohullámú sütőbe helyezzük. A poháron hagyjuk teljesen kihűlni, s csak a tálalás előtt tegyük bele a tölteléket, ami lehet fagylalt, gyümölcsös joghurt, édes krém, vagy akár saláta is. Dekoratív és egyszerű módszer a desszert különleges tálalásához.
Ötletekkel: olcsóbban élhetünk! Kreatívan: szebb környezetben! Újrahasznosítva: ükunokáinknak is lesz hol élniük!
2022. május 5., csütörtök
Palacsintakosárka
Címkék:
fagyi,
fagylaltkehely,
főzés,
házi praktikák,
hidegtál,
konyha,
konyhatrükk,
kosár,
mikró,
palacsinta,
sütemény,
tálalás,
tészta,
vendégvárás
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése